ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

ظریف اهداف سفرش به هند را تشریح کرد

وزیر خارجه ایران پس از ورود به دهلی‌نو، اهداف سفرش به هند را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 14
کد خبر: ۱۱۱۵۷
به گزارش راهبرد معاصر ، محمدجواد ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران که پس از سفر به ترکمنستان شب گذشته برای دیدار و گفتگو با مقامات هندی وارد دهلی‌نو شد، درباره دستاوردهای سفرش به ترکمنستان گفت: سفر خوبی به ترکمنستان داشتم که درباره همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه صحبت‌های خوبی داشتیم.

وی همچنین درباره اهداف سفرش به هند گفت: دهلی نو که مقصد بعدی بنده در این دور سفرها است، یکی از شرکای نزدیک ایران است و ما در  حوزه‌های مختلف با هندوستان ارتباطات بسیار گسترده‌ای داریم. ارتباطات اقتصادی گسترده داشته‌ایم، سیستم مالی ویژه‌ای بین ما و هندوستان طراحی شده بوده و این سیستم برای همکاری‌های دوجانبه استفاده می‌شده و استفاده می‌شود.

ظریف در ادامه افزود: همینطور هند از بزرگترین مشتریان نفت خام جمهوری اسلامی ایران بوده است. رابطه ما با هند در حوزه‌های دیگر، در رابطه فرهنگی، سیاسی، همکاری‌های منطقه‌ای، همکاری‌ها در افغانستان  بسیار روابط گسترده‌ای است، و لذا ما همواره مشورت‌هایی با شرکای هندیمان در زمینه‌های مختلف داریم و این مشورت‌ها را نیز بنده انشالله در این سفر دنبال خواهم کرد.

منبع : تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار